• Gezinsverblijf: “Queen Victoria”

  img_9501
  Voor wie kiest voor privacy is dit gezellig ingericht gezinsverblijf dat plaats biedt voor 6 personen een echte aanrader.
  Dit gezinsverblijf omvat 2 ruime kamers met elk een 2 persoonsbed en op één  kamer  staat er eveneens een stapelbed.
  Een badkamer met douche, een volledig ingerichte keuken en een knusse woonkamer maken u verblijf in De Bergvallei compleet.
  Het ontbijt kan indien gewenst in een ontbijtmand geserveerd worden.

 • Kamer1: “Queen Mary”

  kamer1_big Deze 2-persoonskamer ligt op de benedenverdieping en heeft een eigen terras. Verder heeft deze gezellige kamer douche, wc, wastafel, tv, internetaansluiting en minibar.


 • Kamer2: “Queen Elisabeth”

  kamer2_big Deze 2-persoonskamer ligt op de benedenverdieping en heeft een prachtig uitzicht op Oedelemberg. De Queen-Elisabeth heeft eveneens een eigen terras. In de kamer bevindt zich een tv, internetaansluiting, minibar en een badkamer met douche, wc en wastafel.


 • Kamer3: “Love Boat”

  kamer3big De Love Boat is een 2- persoonskamer die echte romantiek uitstraalt, bevindt zich ook op de benedenverdieping en heeft een eigen terras. In de kamer bevindt zich een tv, internetaansluiting, minibar en een badkamer met douche, wc en wastafel.


 • Kamer4: “Titanic”

  kamer4big

  Deze ruime kamer op het gelijkvloers is geschikt voor 4 personen.  Tv, internetaansluiting en minibar zijn in de kamer aanwezig. Op het terras kunt u genieten van de weidse natuur en de rust van de omgeving. De badkamer heeft een wc, douche en wastafel.


 • Kamer5: “Lion King”

  kamer5 Romantische gezinskamer met 2 persoonsbed van 160 cm met daarnaast nog een ruim stapelbed. Deze kamer heeft ook douche, wc, wastafel, flatscreen-tv, internetaansluiting en minibar.


 • Kamer6: “My fair lady”

  kamer6 Comfortabele en ruime gezinskamer met 2 persoonsbed van 180 cm met daarnaast nog een ruim stapelbed. Deze kamer heeft ook een ligbad, wc, wastafel, flatscreen-tv, internetaansluiting en minibar.